avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recastigare custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recastigare custodie

Buna ziua, ajutati-ma va rog!
Am o fetita de 9 anisori, cand ea avea 3 ani am decis cu tatal ei sa ne despartim si micuţa sa ramana la mine, apoi eu m-am recasatorit cu un nemernic care din jigniri si batai nu ma scotea, intr-o zi a incercat sa dea si in fata si atunci in disperare am sunat tatal fetitei sa o ia la el pentru ca nu asi fi putut sa vad cum altcnv imi bate copilul. De atunci acel nemernic a inceput sa ma tina inchisa in casa cate trei, patru zile(pleca, ma inchidea si uita sa se mai intoarca). In 8 luni de zile am avut 4 tentative de sinucidere! Intr-un final am dat peste o doamna care era stabilita in Grecia si m-a ajutat practic sa FUG acolo! Contactul meu cu fetita era practic numai telefonic, dupa ce am reusit sa imi inchiriez o casa si sa ma pun puţin pe picioare cu psihologia practic la pământ am inceput sa trimit bani si pachete fetitei, toate bune si frumoase pana cand a aparut in viata tatalui ei o alta "doamna",care pe parcurs a inceput sa imi interzica sa vorbesc cu fetita,nu ma lasa sa o vad, pur si simplu parca disparusera de pe fata pamantului! Puteam vorbi decat cu ea o data pe luna cand trimiteam bani si apoi incepea cu injuraturi si amenintari! In accea perioada tatal m-a dat in judecata pentru custodie, eu nefiind anuntata si neavand idee de proces nu m-am prezentat! Dupa 3 termene i s-a dat custodia tatalui.Acum dupa 6 ani de zile m-a cautat el spunându-mi ca s-a despartit de "doamna cea cu buna credinta"si ma lasa sa vad fata si este si deacord sa facem ceva pentru a avea custodie comuna! Cum putem proceda pentru a obtine custodia comuna, fiind amandoi deacord??
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:19, 6 Ianuarie 2017
Formulați o acțiune și solicitați ca autoritatea părintească să se exercite în comun. De asemenea, solicitați stabilirea unui program de vizitare.
Dacă tatăl este de acord lucrurile se vor desfășura bine și repede. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil minor... ella_80 ella_80 Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei ... (vezi toată discuția)