avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Inchidere magazin
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Inchidere magazin

Buna ziua,

Am un magazin de cartier si as vrea sa il inchid. Am marfa de 178000 lei care in cazul unui control o pot justifica. nici un furnizor nu vrea sa imi ia marfa inapoi eu platind totul la livrare. Ce pot face cu aceasta Marfa? Pot sa imi fac mie personal o factura si imi aplic un discount de 99%? Este legal? Contabila zice ca nu e correct si sa platesc 3% impozit pentru marfa ramasa. Dupa ce ca nu am avut nici un profit nu am de unde sa platesc acesti bani.Eu am deschis in februarie 2016 magazinul si din pacate nu a mers. Precizez ca firma e neplatitoare de tva.
Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Furnizorul m-a amentitat! Lory_Loredana Lory_Loredana Buna seara! In urma cu cateva luni am deschis un magazin. Recent am deschis si un site online unde imi pot vinde produsele. Stiu ca nu este ceva ilegal. Nu am ... (vezi toată discuția)
Trecere la neplatitor de tva cactusul cactusul Cum se face o ajustare de TVA (monografie) la o firma magazin cu amanuntul pentru trecere la neplatitor de TVA? Daca preturile raman neschimbate si/sau daca ... (vezi toată discuția)
Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)