avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum poate obliga creditorul un lichidator sa-i ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum poate obliga creditorul un lichidator sa-i comunice stadiul lichidarii bunurilor debitorului societate comerciala ?

Buna ziua.

Cum poate obliga creditorul un lichidator sa-i comunice stadiul lichidarii bunurilor debitorului societate comerciala, actele incheiate, bunuri vandute, (etc) ?

Respectiv, in ce temei poate face acest lucru ?

Va multumesc si astept un raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2017
LuchianSeb, utilizator

Alte discuții în legătură

Parti sociale proprite ROVASIT ROVASIT Buna ziua Daca un executor judecatoresc a pus proprire pe partile sociale ale unui asociat unic la reg.com. , se pot transfera legal din bunurile acelei ... (vezi toată discuția)
Firma in stare de faliment ContSters81099 ContSters81099 Buna ziua, am o firma in stare de faliment, dar soldul casei (scriptic) este mare. Banii, faptic nu sunt .Daca voi fi obligata sa-i depun si momentan nu este ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl irinaszekely irinaszekely Buna ziua! Am o firma a carei activitate a fost suspendata timp de 3 ani, dupa care am reluat activitatea. Insa, cu noua lege a impozitului forfetar, as ... (vezi toată discuția)