avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu

In data de 05.01.2017 am platit taxa de mediu pentru autoturismul personal, in vederea inmatricularii acestuia.
In data de 06.01.2017 presedintele a semnat legea celor 102 taxe, care va intra in vigoare dupa data publicarii in Monitorul Oficial.
Se mai poate recupera aceasta taxa?
Daca DA.
Care este procedura legala, carei institutii trebuie sa te adresezi ?
Care este termenul legal ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:25, 8 Ianuarie 2017
Se poate recupera in instanta, abrogarea actului normativ care reglementa aceasta taxa are efecte doar pentru viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 614/2010, publicat in mo 527/28 iulie 2010 mikka33 mikka33 Ma intereseaza daca Ordinul nr. 614/2010, pentru aprobarea Procedurii de restructurare si reorganizare la nivelul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate legea 329/2009 cugetatorul cugetatorul Nu stiu daca locul acestui subiec ar fi chiar aici dar nu am gasit un loc mai bun. Vreau sa ridic problema deja celebri legi 329/2009. Legea a trecut pe la ... (vezi toată discuția)
Pensionare? nelutody nelutody buna, spuneti-mi va rog dupa care lege se poate iesi la pensie acum? dupa asta noua din 1 ian 2011 sau inca tot dupa aia veche? am inteles ca inca nu sau ... (vezi toată discuția)