avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din supermarket, valoare 150 lei, consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din supermarket, valoare 150 lei, consecinte

Buna seara,
prietenul meu cu permis de sedere(pe termen lung), cetatean moldovean a sustras bunuri in valoare de 150ron dintr-un supermarket. A fost prins in flagrant de catre securitatea supermarketului. S-au anuntat organele legii. A fost audiat, s-a intocmit proces verbal. S-a recunoscut fapta. Prejudiciul a fost achitat. Conform procedurii legale a fost dus la sectie fotografiat si amprentat. Inculpatul este la prima abatere. Respectivul inca nu a dat o declaratie pe propria raspundere. A semnat procesul verbal.
Va rog sa-mi spuneti care pot fi urmarile acestei fapte.
Va multumesc anticipat!
cu respect,
T.N.
Cel mai recent răspuns: Dew2017 , utilizator 15:17, 10 Ianuarie 2017
Nu am spus ca ar fi vorba de amenda, nu va pot estima durata dar poate parasi tara.
Buna seara,
In situatia descrisa ar fi o decizie favorabila proceslui daca ar angaja un avocat?
Avand in vedere faptul ca vina a fost recunoscuta.
Si ma tot macina o intrebare legata de cazier. In cazul in care pedeapsa ar fi o amenda. Acesta fapta va fi atasata cazierului judiciar?
Va intreb pentru ca in acest an se va pregati dosarul de dobandire a cetateniei romane. Acest proces va impiedica sa depuna juramantul?
Va multumesc anticipat!
Daca pagubitul, adica Supermaket-ul a semnat un act prin care nu are alte pretentii, credeti ca totusi se poate ajunge la urmarire penala?
Imi suneti de mare ajutor in aceste momente de neliniste. Sunt foarte disperat!
Va multumesc!
Daca va impacati sau incheiati un acord de mediere se va dispune clasarea.
Buna ziua,
In situatia descrisa ar fi o decizie favorabila daca ar angaja un avocat?
Avand in vedere faptul ca vina a fost recunoscuta.
Si ma tot macina o intrebare legata de cazier. In cazul in care pedeapsa ar fi o amenda. Acesta fapta va fi atasata cazierului judiciar?
Va intreb pentru ca in acest an se va pregati dosarul de dobandire a cetateniei romane. Acest proces va impiedica sa depuna juramantul?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket Anamariacatalina Anamariacatalina Am fost chemată la judecătorie printr o citație in care scria renunțare urmărire penală, am furat dintr-un supermarket niște alimente, am confirmat la ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) ContSters427013 ContSters427013 Buna ziua, Ma puteți ajuta cu un sfat in legătura cu o problema? In urma cu 1 an și ceva am sustrat dintr un supermarket un produs, după am fost dus in ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntate urmărire penala Dsniel Dsniel La ce se referă confirmare urmarire penala (art.318 alin.12 NCPP) ? Ma poate ajuta cineva cu vreun răspuns? (vezi toată discuția)