avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere

Am mai spus aici ca am un vecin care are de plata vreo 26 de milioane la intretinere si vreo 22-23 penalitati.
Dupa ce a fost somat (stiu ca tarziu) a zis ca o sa plateasca jumate din suma. Partea urata e ca nu am listele vechi de intretinere si nu stiu cum sa-i iau banii. Cat din banii aia sunt pe intretinere, cat pentru penalizari.
Toate documentele sunt la expertul contabil.
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 18:00, 5 Septembrie 2009
adriantot a scris:

Dupa cum spuneti are de plata aproape 50 mil lei.
Taiati-i chitanta, de exemplu, cu suma de 24 de milioane ( aprox jumatate din datorie) daca plateste. Pe rubrica unde trebuie sa scriti ce reprezinta suma consemnati : 12 mil restanta intretinere, 12 mil penalizari. Cand o sa intrati in posesia actelor faceti scaderile si vedeti cat mai are de plata la fiecare capitol.
Sau chitante separate, daca solicita, pentru sumele incasate.

Cam pe acolo, vreo 48-49 de milioane. O sa-l intreb si pe vechiul administrator, ca ultima oara cand a platit a fost prin februarie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta intretinere Florans Florans Administratorul unui bloc are dreptul sa emita o chitanta pentru plata intretinerii, pe care este mentionat \'restanta intretinere\', iar in contabilitate sa ... (vezi toată discuția)
Incasare prin mandat postal simonadevald simonadevald buna ziua,as dori sa intreb: -o asociatie de proprietari daca primeste prin mandat postal o suma de ex:335 lei cu mentiunea din mandatul postal,,335 lei ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in culpa Sparda777 Sparda777 Cum fac un dosar penal impotriva asociatiei de proprietari ? La primarie am facut reclamatii si sesizari si nu sa miscat nimic, fosta asociatie a prejudiciat ... (vezi toată discuția)