avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... 2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile europene pentru un centru de recuperare copii cu dizabilitati

Habar nu am Cum se lucrează cu fondurile europene,dar eu as vrea sa fac pe un teren al meu un centru de recuperare pt copii cu dezabilitati.la baza fiind hipoterapia.se poate face un proiect pe fonduri europene? Pe lângă teren ce ar trebui sa mai pun eu (bani)? Sunt asaltat de tot felul de păreri (de regula negative) precum ,ca nu as avea nici o șansă să reușesc în proiectul meu. Precizez ca am un băiețel de 7 ani diagnosticat cu sindromul down și mulțumesc lui dumnezeu este recuperat fizic total.la rândul meu am fost ajutat de mulți oameni și cred eu ca a venit momentul sa ajut și eu pe alți. Nu am altceva decât acest teren pe care sa-l pun la "bataie".Probabil și multa munca după. O zi buna în continuare.scuze de timpul răpit.
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 15:06, 13 Ianuarie 2017
In sesiunea 2017-2018, 26 miliarde euro primește România prin cinci fonduri structurale: de Coeziune, de Dezvoltare Regională, Social, de Mediu.Pentru inceput constituiti-va un ONG apoi incercati pe una din liniile de finantare din domeniul social.
Completare:Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - Grup vulnerabil
SOLICITANTI ELIGIBILI:
 Unitati administrativ teritoriale, alte entitati de drept public.
 Entitati de drept privat:
- asociatii si fundatii –ONG –uri inclusiv filiale ale asociatiilo rsi fundatiilor internationale recunoscute in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania
-unitati de cult/ structuri ale cultelor apartinand cultelor religioase recunoscute in Romania si constituite conform statutului sau codului canonic al cultului respectiv, inclusiv fundatii si asociatii constituite de culte.
 Parteneriate intre oricare dintre entitatile mentionate;

ACTIVITATI ELIGIBILE:
Activitatile orientative eligibile in cadrul proiectului pot fi:
• reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii centrelor sociale ara componenta rezidentiala existente;
• reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii pentru infiintarea de noi centre sociale ara component rezidentiala;
• asigurarea/modernizarea utilitatilor generale si specifice pentru infrastructura de servicii sociale fara component rezidentiala (inclusiv bransarea la utilitati);
• crearea/modernizarea facilitatilor de acces fizic pentru persoane cu dizabilitati;
• amenajarea unor ateliere de lucru in cadrul centrelor sociale fara component rezidentiala;
• dotare siadaptarea nevoilor beneficiarilor de servicii oferite de infrastructura sociala fara componenta rezidentiala, inclusive echipamente pentru persoane cu dizabilitati.
VALOAREA PROIECTULUI: intre 5.000 – 500.000 euro
CONTRIBUTIE PROPRIE : 2%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu se aproba finantare neramburasabila pentru constructia unor centre sociale, daca in oras nu sunt cladiri de reabilitat si modernizat ??? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua in orasul nostru nu exista camin de batrini, nu sunt nici cladiri pentru modernizat si nu se pot obtine fonduri europene este pacat ca asa s-a ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)