avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Constitutia Romaniei, republicata
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Constitutia Romaniei, republicata

"Protestul" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent periculos pentru statul de drept, care, oricum, nu prea este functional!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 08:25, 11 Septembrie 2009
Cred ca noi prin votul pe care-l dam "politicienilor" suntem principalii vinovati de aceasta stare nebuna.
Ma indoiesc de ceea ce afirmati! Eu nu ma simt vinovat de votul dat pentru ca nu are nimic in comun cu ceea ce fac magistratii.
Dar... nu din cauza politicienilor care n-au habar sa conduca un stat s-a ajuns in aceasta situatie? Si cine a numit atatia incompetenti in guvern? Cineva pe care altcineva l-a votat...
Cu ce oameni s-a format parlamentul? Nu, cumva, cu oameni votati de... alti oameni?
Cine a votat e pe jumatate vinovat... Scriu ”votat” pt ca unii doar voteaza, altii sunt cei care ”aleg”... Nu s-a mai prins nimeni de chestia aceasta?
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
trope_doi, utilizator
Deci, bine ar fi , daca cei care voteaza(alege dintre cei propusi) sa nu se culpabilizeze , si sa cream posibilitatea ,ca cei in prezent votati sa ramane in continuare , sau prin nevotare generala sa cream un vid de functionare a statului . Politicienii sunt de vina doar in masura in care nu gasesc ac pentru cojocul magistratilor(de exemplu),prin pasivitatea lor creieaza aceasta situatie ,dar adevaratii vinovati sunt magistratii ,care nu mai stiu pana unde pot merge in pretentia unor privilegii , atunci cand solutiile eronate date sunt din ce in ce mai multe .Cand vor fi obligati magistratii , care au dat o hotarare nelegala , anulata la CEDO ,pentru care statul trebuie sa plateasca despagubiri,sa plateasca pentru greselile lor si nu nenorocitii de contribuabili sa plateasca in locul lor - poate se vor cuminti.Poate ... Dar merita o incercare !
Scuze, dar nu ati prins ideea. Nu noi alegem de pe liste – doar avem aceasta senzatie... Altfel, chiar suntem asa de... incapabili sa alegem un conducator valabil?

Am scris si cu alta ocazie: daca ar fi sa aleg intre Vadim si Basescu n-as merge sa votez.

Credeti ca in viitor va fi un ”vid de functionare a statului”? Acum ce-o fi?!

Cat despre magistrati si pretentiile lor inclin "sa dau dreptate" (ca cine sunt eu:)celor care ii blameaza. Insa cine a fost cu ideea ”reducerilor cheltuielilor bugetare” prin eliminarea sporurilor, grila de salarizare...? De ce tocmai acum? Prietenii stiu de ce.
Cine-a asmutit o categorie sociala impotriva alteia?
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
De ce nu se eliberează detinutii din românia? Becul Becul Bună ziua de ce nu se eliberează deținuți din romania? Oare cand o sa se elibereze cu bratari electronice? Ce se asteaspta? Sa se îmbolnăveasca toti ? ... (vezi toată discuția)
"protestul" magistratilor ContSters21504 ContSters21504 In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem \"protest\". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar ... (vezi toată discuția)