avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conflict cu o soc de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conflict cu o soc de telefonie mobila

Pot sa day in judecata in operator de telefonie mobila pt ca nu mi a reziliat contractul LA cererea mea so m-a facturat pt toata perioada due nefolosinta ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:16, 11 Ianuarie 2017
Puteti sa o dati in judecata ptr.nerespectarea clauzelor contractuale.
Buna seara,
Daca v-au cerut sa achitati o suma pentru reziliere atunci va puteti adresa si pentru clauze abuzile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii de cablu si internet isabela capalnas isabela capalnas Am faciut cerere de rezilire la un operator de servicii de cablu si acum imicer taxe in valoare de 500 de ro. Stiam ca exista legislatie care prevede ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie,internet corinapro corinapro Buna ziua!Am un abonament de telefonie+internet la zapp si am sunat azi sa reziliez contractul si mi-au raspuns ca trebuie sa platesc 150 euro taxa deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)