Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 bazna	                   

Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)
	                    bazna	                   

Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)

ellamoise	                   

Compensarea in bani a Co neefectuat( pensionare la limita de varsta)este egala cu indemnizatia de concediu?
(Cum se calculeaza )?
Multumescanticipat! (vezi toată discuția)
	                    ellamoise	                   

Compensarea in bani a Co neefectuat( pensionare la limita de varsta)este egala cu indemnizatia de concediu?
(Cum se calculeaza )?
Multumescanticipat! (vezi toată discuția)

silvia99	                   

media salariilor ultimelor 3 luni luate in calcul la stabilirea banilor de concediu se refera la salariul net sau brut?
concret, se calculeaza 800 lei * 3 sau ... (vezi toată discuția)
	                    silvia99	                   

media salariilor ultimelor 3 luni luate in calcul la stabilirea banilor de concediu se refera la salariul net sau brut?
concret, se calculeaza 800 lei * 3 sau ... (vezi toată discuția)