avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna ziua,
Situatia mea e urmatoarea pe scurt, primul copil s-a nascut pe 5 iunie 2014,anul urmator s-au nascut fetele( gemene) pe 29.12.2015, intrebarea mea ar fi urmatoarea, cand ar trebui sa ma intorc la servici luand in considerare faptul ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie ar trebui cu cel putin 60 de zile, dar tatal nu ia ultimele 2 luni, penultima luna pentru primul copil si ultima pentru fete.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 13 Ianuarie 2017
Pentru stimulent va trebui sa reveniti la munca cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani.

In speta, revenirea trebuie sa se faca inainte de data de 25.octombrie 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie klf007 klf007 Buna ziua, Am o mare rugaminte, imi puteti spune va rog frumos cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fru fru buna ziua! momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017! as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)