avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare custodie

Fetita mea a ramas in custodia mamei la divortul nostru de acum 2 ani. Intre timp anul trecut a refuzat sa plece inapoi la mama sa,si a ramas la mine. Ea sta in alt judet. Intrebarea mea este,se poate rezolva schimbarea custodiei prin act notarial,sau doar pe cale judecatoreasca? Va multumesc anticipat. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:17, 13 Ianuarie 2017
Pe cale judecatoreasca, se poate si prin acord. Adica faceti cerere pt schimbarea domiciliului si mama depune intampinare in care va scrie ca e de acord.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la creștere minor încredintat de instanță petricadracea petricadracea Bună ziua. Un caz interesant pentru care cer un sfat autorizat.. La divorț, 2015, copilul, o fetiță de 6 ani, a primit custodie comună și ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, schimbarea domiciliului minorului ciorba ciorba Fosta mea sotie vrea sa plece in Anglia dupa concubin, cel cu care a fost din timpul casatoriei. Eu nu imi dau acceptul sa plece cu fetita noastra de 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)