avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

Buna ziua!!! Doresc sa imi achizitionez o locuinta prin programul prima casa, mama mea fiind coplatitor dar nu si coproprietar.Eu nu sunt casatorita deocamdata....in cazul unei casatorii ce ar trebui sa fac ca viitorul sot sa nu aiba drepuri asupra imobilului in cazul unui divort.....nu accepta sa semneze un contract prenuntial, si nici ca parintii mei sa plateasca ratele. Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:45, 16 Ianuarie 2017
Cel mai simplu e sa plateasca de fiecare data mama si acest lucru sa fie specificat pe chitanta, sau prin virament bancar din contul mamei si sa pastreze extrasul de cont.
Mama este coplatitor, logic este sa plateasca ambele......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie matrimoniala-intrebare pclaudia13 pclaudia13 Mama mea a adunat niste bani pentru a-mi construi o locuinta. Detin un teren pe care il am tot de la mama, dar inca nu am reusit sa construiesc locuinta. ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fara a deveni bun comun spinacas spinacas buna ziua,dupa moartea tatalui meu care era divortat de mama mea am mostenit o parcela 1000mp de teren intravilan iar acum mama mea care urmeaza sa se ... (vezi toată discuția)
Diferențe între regimurile matrimoniale ContSters219511 ContSters219511 Care este dferenta cele 3 variante ale regimului matimonial dupa noul cod civil de la 01 oct 20111? - regimul in comunutate de bunuri - regimul in ... (vezi toată discuția)