Daca aveti o situatie conceta privind un astfel de angajament si ne dati amanunte, poate veti primi si alte sugestii.
Din ce am inteles eu ca doriti, contractul de bursa privata este cel mai la indemana.
Eu cred ca legislatia romana poate merita o schimba aprofundata in domeniul muncii si nu sa copieze de la straini ... ca nici ei nu sunt prea departe de noi cand este vorba de respectarea legalitatii actelor incheiate.
Deocamadata am tot preluat ce ne-a impus UE sau sindicatele :D
Acum avand si ei, altii, strainii, probleme cu reduerea de cheltuieli, se intampla cam ca si pe la noi, si in firmele mari si in firmele mici. Modalitatiel de reducere a cheltuielilor cu personalul sunt similare. Problemele si reactiile angajatilor fara de aceste reduceri sunt aceleasi/
Cel putin din cate mai aflu eu.
nu exista nicaieri perfectiune, dar totusi o legislatie cat de cat bine pusa la punct si destul de detaliata in ceea ce privesc raporturile de munca ar putea servi sub anumite aspecte drept model, in contextul privatizarii economiei. o lege neclara si interpretabila 'sperie' si descurajeaza investitiile straine. cate SC de stat mai exista? si ce facilitati superioare domeniului privat ofera acestea? :rtfm:
:offtopic:
Si ce facilitati ofera domeniul privat ? ... pentru ca nu vad mare diferenta intre sectorul bugetar si privat in respectarea legislatiei muncii.
Intr-adevar, legislatia romaneasca trebuie revizuita complet in marea majoritate a ramurilor de drept... dar problema nu este vidul legislativ sau legile interpretabile , ci personale care le adopta ... dar asta este o problema care depaseste cadrul topicului deschis.:)
Formular a1
pascalau-costel
Buna ma numesc Pascalau Costel sunt administrator la o socetate romaneasca am intampinat o problema cam complicata pt mine.
Am 3 angajati pe socetate si ... (vezi toată discuția)