avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Protestul" magistratilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Protestul" magistratilor

In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem "protest". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar apuca medicii, controlorii de trafic aerian, producatorii de paine, lapte , carne si altii sa faca "proteste", atunci ne-am duce ... nu spun unde.
Astia se cred buricul pamantului? Nu mai suport!!!!Toate cauzele se amana de o sa ajungem sa pledam de anul nou si de revelion...
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 09:51, 26 Septembrie 2009
Aveti perfecta dreptate domnule avocat! Iata ca magistratii au gasit o modalitate de a eluda prevederile art.63 din Legea nr.168/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, printr-un "protest" care tine prima pagina si dauneaza jusitiabililor, avocatilor, etc. In final, cine va achita nota de plata?
As putea adauga si eu ca magistratilor li s-a urcat puterea la cap...greva sau protest e acelasi lucru, conducand la acelasi rezultat: totala lipsa de bun simt fata de justitiabili, de consilieri juridici, de avocati. Sper sa nu realizeze nimic pe aceasta cale - se presupune ca suntem o tara europeana, dar din pacate cruntul adevar e cu totul altul. :thumbdown:
Daca se realizeaza ceva pe aceasta cale , va fi dovada peremptorie , ca ne aflam in plina dictatura a magistratilor . Ce ne pase? Ganditi-va . Toate acestea intr-un stat , care in mod declarativ ar fi stat de drept . Mai mult stat de stramb . Strambatate la care asistam tacit cu totii .
Am mai spus si repet:
-lovitura de stat, concertata de sprijinul larg al masmedia...:rtfm:
- nu le da nimeni dreptul sa faca ce vor...se inpune interventia rapida a presedintelui tari...si astept ca serviciile speciale sa dezamorseze aceasta stare cereata ...suntem in pericol de colaps...:-/
=D> Perfect adevarat !

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei, republicata tudorioan tudorioan \"Protestul\" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent ... (vezi toată discuția)
Pro si contra protestului magistratilor Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)