avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Protestul" magistratilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Protestul" magistratilor

In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem "protest". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar apuca medicii, controlorii de trafic aerian, producatorii de paine, lapte , carne si altii sa faca "proteste", atunci ne-am duce ... nu spun unde.
Astia se cred buricul pamantului? Nu mai suport!!!!Toate cauzele se amana de o sa ajungem sa pledam de anul nou si de revelion...
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 09:51, 26 Septembrie 2009
eu unul i-as pune sa plateasca toate drumurile facute de partile implicate in procese pentru ca le-au trimis citatii si nu au mai tinut sedinta. cine se cred ei sa puna oamenii pe drumuri? aici, presedintele ar trebui sa intervina si sa-i demita unul cate unul pana se linistesc. si demisi fiind sa treaca in avocatura si sa vada cum se castiga banii. tara arde si baba (judecatoria) se protesteaza
Pai solicitati sa se instituie starea de urgenta. Presedintele , care este si comandant suprem al armatei, sa aplice legea martiala. Cum se ordona asa sa facem toti. Ce atata democratie. Si de ce trebuie sa avem noi minte, sa rationam , sa protestam ?
In formatie si nu misca nimeni !
adriantot a scris:

Pai solicitati sa se instituie starea de urgenta. Presedintele, care este si comandant suprem al armatei, sa aplice legea martiala. Cum se ordona, asa sa facem toti. Ce atata democratie? Si de ce trebuie sa avem noi minte, sa rationam, sa protestam ?
In formatie si nu misca nimeni !

In acord cu ceea ce ati scris dvs. mai sus, un fragment din poezia "Pozitia de drepti" a lui Adrian Paunescu:

"Nu se poate sa te nasti in pozitie de drepti, (...)
Nu se poate iubi in pozitie de drepti,
Nu se poate merge in pozitie de drepti,
Nu se poate trai in pozitie de drepti,
Nu se poate muri in pozitie de drepti.

Ca sa nu fie dezordine, ca sa nu fie haos,
Luati pe loc repaos."

Gabriela Pintea
Daca ar fi ceva de curmat in Romania ar fi acest servilism nenorocit. In limitele demnitatii, ne trebuie mai multa DEMNITATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei, republicata tudorioan tudorioan \"Protestul\" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent ... (vezi toată discuția)
Pro si contra protestului magistratilor Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)