cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

viorica76 
	    	Utilizator

viorica76 
	    	Utilizator	    

viorica76 
	    	Utilizator

viorica76 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

errika	                   

Buna
Am si eu o intrebare...
Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)
	                    errika	                   

Buna
Am si eu o intrebare...
Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)

natasav	                   

Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
	                    natasav	                   

Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)

coryzalia	                   

Sunt presedintele unei asoc de proprietari si doresc sa incheiem o conventie cu cabinetul medical individual (medic de familie) de la parter, cf. prevederilor ... (vezi toată discuția)
	                    coryzalia	                   

Sunt presedintele unei asoc de proprietari si doresc sa incheiem o conventie cu cabinetul medical individual (medic de familie) de la parter, cf. prevederilor ... (vezi toată discuția)