avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu un apartament inchiriat unui cabinet ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu un apartament inchiriat unui cabinet medical

Buna ziua

Cu ceva ani in urma vecinul de la parter a inchiriat apartamentul unui cabinet medical de ginecologie.
Cabinetul medical nu le da voie insotitorilor pacientelor sa astepte in sala de asteptare, iar acestia sunt obligati sa stea pe scara blocului asteptandu-si partenerele. Din pacate acestia nu se comporta civilizat, fumeaza pe scara, isi fac nevoile pe scara, fac multa mizerie si sunt foarte agresivi daca le atragi atentia, iar cabinetul medical nu face curatenie nici macar in zona unde stau insotitorii. Cand am avut femeie de serviciu nu contribuia la plata acesteia, de fapt nu prea doreste sa contribuie la cheltuielile cu scara blocului, iar pe proprietar nu-l prea intereseaza.
Noi vecinii am dori un sfat cu ce putem face pt. a obliga cabinetul sa-si faca intrare separata in cabinet direct de afara pt. ca pacientii sa nu mai foloseasca scara blocului.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:39, 16 Ianuarie 2017
Din pacate nu mai avem de ani buni asociatie de proprietari. In cabinet se fac si intreruperi de sarcina. De partea cu microbii si virusii mai ales in sezonul rece nu mai spun.
Nu stiu cat este de legal ca pacientii si insotitorii care vin la cabinet sa interactioneze cu locatarii.
Faceti o adresa catre autoritati care sa fie semnata de cat mai multi proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Plati la apartament nelocuit errika errika Buna Am si eu o intrebare... Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)
Conventie cu cabinet medical individual medic de familie coryzalia coryzalia Sunt presedintele unei asoc de proprietari si doresc sa incheiem o conventie cu cabinetul medical individual (medic de familie) de la parter, cf. prevederilor ... (vezi toată discuția)