avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecere de pe studii medii pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecere de pe studii medii pe studii superioare

M-am angajat in 1997 intr-o institutie sanitara (spital clinic judetean) pe post de analist programator ajutor (studii medii, desi aveam studii superioare) pt ca nu erau atunci posturi de studii superioare disponibile. In martie 2007 am dat concurs pe post de studii superioare - ca analist programator. Am fost promovata pe postul de analist programator debutant, desi aveam 10 ani vechime in meserie si faceam exact aceleasi lucrari care le facusem si cind eram incadrata pe studii medii. Intrebarea mea este daca nu se putea echivala cumva incadrrea pe o alta treapta superioara (analist III sau II ) avind invedere ca am lucrat in aceeasi specializare, cu aceleasi lucrari si pe acelasi post . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: okidoki_99 , utilizator 17:15, 6 Septembrie 2009
:vishenka: Va multumesc mult.
:offtopic:

Imi spuneti si mie ce inseamna okidoki ? ...cumva ok in portugheza?:D
OkiDoki este un argou pt Okay ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual floricel_2008 floricel_2008 Sunt incadrata, prin concurs, pe functia de analist programator IA - studii medii din 31.01.2006, anterior ocupand functia de operator date I din ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)
Studii superioare la buget camitv camitv Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate transforma postul de ajutor analist programator in economist cu studii superioare si daca da as dori si legea ... (vezi toată discuția)