Un cunoscut exclama : Cele mai multe asociatii de proprietari sunt conduse de niste bande , sunt mana in mana presedintele, casiera ,cenzorii , administratorul ,toti cu prize la compartimentaul specializat al primariei , iar proprietarii cinstiti nu mai au nici o sansa in fata acestora ,care se inteleg intre ei,atrag sau infrocoseaza mai multi proprietari , si se imbogatesc pe cai necistite . Asa este oare ?:((
Aduc la cunostiinta literatului , care il aminteste pe Caragiale , ca nu locuiesc la bloc , nu am nici o problema , deci , cu bandele ,nici cu conducerile corecte ale asociatiilor de proprietari , din fericire . Chiar un cunoscut a exclamat la capatul rabdarii . Am dorit doar sa aflu parerea celor prezenti la forum ,apreciind ,ca sunt mai multi , care sunt interesati . Si atat !
Intradevar sunteti un fericit ,din acel punct de vedere si cum speranta moare ultima,
sa incercam cu totii prin respect ,cu toleranta si mult profesionalism sa participam activ la incercarea de intrare in cadrul legal a activitatii in cadrul asociatiei din care facem parte .
Este un subiect de factura contemplativa, fara valoarea pe care o dau datele statistice. Mai scurt spus si ca sa continui apropos-urile literare, vorba lui Moromete: "Pe ce te bazezi?"
@handsu
In Romania, din pacate, inca se mai retin oamenii dupa greseli si mai putin dupa faptele bune pentru ca nu am scapat inca de un simplu detaliu al mentalitatii "precedente": invidia!