Actul notarial tranzactional (pentru impartirea de comun acord a unor bunuri imobile) se poate face si inainte de divort (avem cererea de divort depusa de acum 3 luni, am primit citatie, la primul termen s-a amanat sedinta de divort din cauza grevei magistratilor) ?
In aceasta perioada, daca achizitionez bunuri (mobile sau imobile, conturi in banci, etc.) se mai supun partajului odata ce este initiata procedura de divort ?
Ma pot intalni cu prietenii fara a avea probleme la divort (sa nu se considere ca insel/adulter, etc....daca ma intalnesc cu ei) ?
Puteti sa faceti o tranzactie si sa o semnati in fata instantei de judecata. nu este neaparat nevoie de act notarial.
Actul notarial facut cuprinde chiar tranzactia privind impartirea bunurilor comune, astfel incat nu cred ca mai are rost sa mai incheie un alt act de acest gen.
Alte discuții în legătură
Tranzactie bunuri
Orieta
In iunie 2011 in paralel cu divortul ,am facut tranzactie in ceea ce priveste partajul bunurilor mobile si imobile,finalizat printr-un act cu data certa la ... (vezi toată discuția)