Am incheiat in luna iunie un contract de vanzare-cumparare in care obiectul acestuia era ca societatea respectiva sa livreze o anumita cantitate de material lemnos. Durata contractului a fost pana la 30 iunie 2009. Pana la 30.06.2009 societatea a livrat numai 146 mc. Cand este considerat expirat contractul respectiv? Dupa data de 30 iunie clauzele contractului respectiv precum si actele aditionale la acesta mai sunt valabile, in vigoare? Daca societatea a livrat in luna iulie o alta cantitate de lemn se poate considera ca acea cantitate a facut obiectul respectivului contract? Mentionez ca lemnul livrat in iulie a avut alte dimensiuni si alt pret.
Ba da, dar se poate sa se incheie contract si verbal, se poate trimite si primi marfa,etc..
Nu este obligatoriu ca in dreptul comercial sa existe in forma scrisa.
De aceea in aceasta speta ar putea fi vorba de executarea vechiului contract sau de un alt contract nou.
Nu stiu ce sa fac
vyo-stefi
Am cumparat 150 de mc de lemne am primit o factura de 75 de mc pe firma sotului si o factura de 75 de mc pe firma mea. Eu si sotul la randul nostru am facut ... (vezi toată discuția)
Tva
maritica balan
am facturat in iunie cu 19 % si acum primesc marfa inapoi (retur ) ce tva defapt trebuie practicat acum in factura de retur ?
va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)