avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Regimul contestatiilor AFIR ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Regimul contestatiilor AFIR ?

Buna ziua,

Cine stie mai multe detalii legate de procedura contestatiilor asupra Raporturilor de Evaluare ale AFIR? Inteleg ca termenul de raspuns la contestatii este de 10 zile lucratoare + 10 zile lucratoare in cazuri de exceptie. Ce se intampla daca nu se primeste raspuns la contestatie nici dupa aceste 20 zile? Ce instrumente are contestatarul la indemana?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie respingere proiect ContSters15910 ContSters15910 Am o rugaminte.. in cazul in care se doreste contestarea deciziei de respingere de co-finantare a unui proiect, care ar fi procedura de urmat. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Termen rezolvare contestatie depasit steliandragoi steliandragoi Am depus o contestatie in luna octombrie - 2014 la Comisia de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap. Nici pana in acest moment, nu a sosit vreun ... (vezi toată discuția)