avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen rezolvare contestatie depasit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen rezolvare contestatie depasit

Am depus o contestatie in luna octombrie - 2014 la Comisia de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap. Nici pana in acest moment, nu a sosit vreun raspuns. In februarie 2015 am fost la Comisie pentru a afla detalii referitoare la stadiul in care se afla contestatia.
Reprezentantii Comisiei de Expertiza Medicala (local) sustin ca rezolvarea contestatiei dureaza "cam 3 luni".
Desi art. 28 din Ordinul 90/2002 precizeaza faptul ca contestatarul va fi chemat in fata Comisiei Superioare in termen de maxim 45 de zile, acest lucru nu s-a intampla.
Va rog sa-mi spuneti ce-as putea face concret in acest sens? Pot actiona Ministerul Muncii in judecata, pot cere daune?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 19 Februarie 2015
Da, puteti promova o actiune in contencios administrativ impotriva Ministerului Muncii - Comisia Superioara de evaluare a persoanelor cu handicap.

Actiunea se va depune la Curtea de Apel de la domiciliul dvs sau celei de la sediul Ministerului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare anulare grad de handicap silviu1958 silviu1958 Din anul 2019 am fost incadrat in grad de handicap accentuat, avand diagnosticul neoplasm de prostata stadiul 3. Anul acesta comisia de evaluare a gradului de ... (vezi toată discuția)
Contestatie handicap valnik5 valnik5 Buna ziua,ma numesc Nicoleta am o fata cu handicap care a implinit 18 ani in 14.09.2014 (pana la varsta de 18 ani a avut gr.I handicap GRAV-cu insotitor).Am ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad de handicap violiza violiza Buna seara, soacra mea in 2010 a suferit o operatie pe creier si a ramas paralizata pe partea dreapta ,nu vorbeste, pana acuma a avut certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)