avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituire vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituire vechime

unde poate sa se adreseze un fost anjajat a Fabricii de confectii Flacara din Cluj-Napoca, pentru a-si reconstitui vechimea, ca urmare a faptului ca a pierdut carnetul de munca.Are nevoie de datele privind vechimea , incadrarea sporurile pentru intocmirea dosarului de pensionare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 16 Ianuarie 2017
Luati legatura cu administratorul judiciar al societatii Jolidon Import Export SRL:

Cabinetul de Insolventa Minodora Letiția
Piața Avram Iancu, nr.15
Cluj-Napoca, RO
Tel/Fax: +4 0264 596 765
Email: cabinet@insolventageorgiu.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expediții camionaj si mecanizare cfr cluj gabicoman09 gabicoman09 Am lucrat la această societate între anii 1978-1996.Ma intereseaza unde pot face o cerere pentru o adeverință grupă munca pentru pensie. (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)