Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mgeorgiana	                   

Buna ziua, 
Speta e urmatoarea, in certificatul de nastere al sotului este trecut numele fara diacritice, in  buletin in schimb cu diacritice. Exista un ... (vezi toată discuția)
	                    mgeorgiana	                   

Buna ziua, 
Speta e urmatoarea, in certificatul de nastere al sotului este trecut numele fara diacritice, in  buletin in schimb cu diacritice. Exista un ... (vezi toată discuția)

ContSters331905	                   

Buna ziua. la 20 de ani am solicitat o copie in romana a certificatului de nastere/ o transcriere a certificatului sovietic/. nestiind ca trebuie sa solicit si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters331905	                   

Buna ziua. la 20 de ani am solicitat o copie in romana a certificatului de nastere/ o transcriere a certificatului sovietic/. nestiind ca trebuie sa solicit si ... (vezi toată discuția)

georgiana1102	                   

Buna ziua,
Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai.
Am fost ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana1102	                   

Buna ziua,
Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai.
Am fost ... (vezi toată discuția)