avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea alergicilor la nichel
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea alergicilor la nichel

Buna dimineata, stiu ca afara, persoanele alergice la nichel se pensioneaza pe caz de boala, eu am aceasta alergie.Pe cand si la noi? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:55, 17 Ianuarie 2017
Buna ziua,
La noi, pe cand va aparea un act normativ in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma platita pentru lucrare stomatologica Rhowa Rhowa Buna ziua.In luna octombrie 2014 am fost la stomatolog ,pt inlocuirea unei lucrari facuta in urma cu 5 ani dar care era din compozit si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Mostenire persoana diagnosticata cu schizofrenie razvan231987 razvan231987 Buna dimineata ! In cazul in care o persoana este diagnosticata cu schizofrenie paranoida, insa nu detine niciun inscris care sa ateste ca are ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari lunguilie lunguilie Buna seara Am inplinit la data de 06.03.2014 varsta de 63 ani. Am lucrat incepand din anul 1969 pana in anul 2010 cand m-am inbolnavit (neoplasm mamar)si am ... (vezi toată discuția)