avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul indemnizatie CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul indemnizatie CM

Din luna noiembrie 2016 sunt în CM,cod indemnizatie 14 - 100/100. Din luna decembrie. s-a. Majorat salariul .Cum se calculează indemnizația de CM pe aceasta luna ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:40, 23 Ianuarie 2017
Fiind in concediu medical, aveti CIM suspendat si nu puteti beneficia de majorarea salariala. Aceasta se va aplica dupa revenirea la lucru.
Pe perioada de concediu medical aveti indemnizatie, calculata pe baza mediei zilnice stabilita la primul certificat medical, medie care ramane aceeasi pe intreaga durata a concediului medical,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație concediu prenatal ellena_87 ellena_87 Care este valoarea indemnizației concediului prenatal la un salariu brut de 4000lei? Precizez că nu am avut concediu medical in ultimele 6 luni. Va ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de maternitate? krystyna27 krystyna27 buna seara? am si eu o intrebare: cum se calculeaza concediul pt sarcina si lehuzie la un venit brut de 740 lei sau un venit net de 517 lei pe luna? precizez ... (vezi toată discuția)
Valoare indemnizatie concediu medical prelungit, si de odihna marcellina marcellina Din 30 octombrie 2008, sunt in concediu medical, avand un neo mamar. Deoarece in luna octombrie 2009 mi s-a facut si o conizatie, am intreruput in luna ... (vezi toată discuția)