avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie cpil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie cpil

buna ziua imi trebuie angajare sa pot lua fetita de la concubinul meu. am facut viza de flotant la fata unde stau si as vrea sa stiu daca ma poate angaja la ea in casa si de ce are nevoie.si unde trebuie sa mearga
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:09, 19 Ianuarie 2017
Pentru a putea sa luati copilul nu este nevoie de angajare .Formulati cererea in instanta motivata , se va face o ancheta sociala si se va stabili domiciliul minorului la unul din parinti.
Buna.mi.a spus de la protectia copilului ca imi trebuie angajare sa dovedesc ca am cu ce sa intretin copilul
Situatia concreta o va aprecia instanta prin prisma tuturor probelor si prin comparaea conditiilor de locuit ale ambilor parinti.

Interesul superior al copilului reclama ca el sa fie ingrijit de persoana de care este cel mai apropiata emotional si care prezinta garantii morale si materiale spre a-l ingriji adecvat. Evident ca va trebui sa aveti si ceva venituri pt a-l putea creste, fara insa ca asta sa fie neaparat decisiv in tot ansamblul analizat de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil AndreeaNana AndreeaNana Custodie copil. Bună ziua! Scriu din partea unei cunoștințe, care în urma unei discuții cu fostul partener, a fost dată afara din casă , iar acum ... (vezi toată discuția)
Divort Christhina Christhina Sunt casatorit si am o fata de 7 ani.Eu am decis sa imi refac viata cu o alta femeie si ddeci vreau sa divortez dar nu vreau sa imi pierd fetita.Eu am casa mea ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)