avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi de autor videoclipuri romanesti in Italia
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi de autor videoclipuri romanesti in Italia

Buna ziua,

va scriu din partea unei plateforme de televiziune in limba romana din Italia. Avem in proiect de a infiinta un program de divertisment. Am vrea sa stim cum putem obtine autorizatia pentru a transmite in Italia videoclipurile romanesti? Drepturile de autor cui trebuiesc platite? Aproximativ, de ce cifre vorbim?

Va multumesc anticipat pentru raspuns si va o urez o seara buna.

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat in italia tc00cr tc00cr Buna ziua, Nu stiu daca ma puteti ajuta cu ceva, dar eu incerc...Stie careva cum se obtine autorizatia de traducator romana-italiana-romana in Italia sau ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)