Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua, imi poate spune cineva care este salariul minim brut la nivel de ramura de activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile-CAEN 7739?
Pot elabora o grila de salarizare plecand de la un nivel minim si ajungand la un nivel maxim? Multumesc!
~ final discuție ~
 ss	                   

Stie cineva daca s-a modificat salariul minim pt constructii, ca era 570, iar cum din ianuarie s-a facut in general minimul de 600, trebuie sa se modifice si ... (vezi toată discuția)
	                    ss	                   

Stie cineva daca s-a modificat salariul minim pt constructii, ca era 570, iar cum din ianuarie s-a facut in general minimul de 600, trebuie sa se modifice si ... (vezi toată discuția)

Patru Mariana 	                   

-Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ?
-Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)
	                    Patru Mariana 	                   

-Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ?
-Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)

carmen crenguta	                   

buna ziua tuturor, as dori o parere din partea voastra in urmatoarea problema: daca o firma face parte din ramura constructii e obligata sa respecte salariul ... (vezi toată discuția)
	                    carmen crenguta	                   

buna ziua tuturor, as dori o parere din partea voastra in urmatoarea problema: daca o firma face parte din ramura constructii e obligata sa respecte salariul ... (vezi toată discuția)