avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Universitatea Petre Andrei din Iasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Universitatea Petre Andrei din Iasi

As vrea sa stiu daca a gasit cineva textul Ordinului 4294/10.06.2009 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării,care il recunoaste pe Tompea ca rector.
Care parte are dreptatae Niculescu sau Tompea???
Cel mai recent răspuns: martinelana , utilizator 23:26, 23 Aprilie 2010
Rector este prof Niculescu.Tompea este un excroc care jecmaneste si manipuleaza studentii cu acte false
Ai dreptate Cora... eu am terminat facultatea cat rector era Dl. Niculescu. In anul 1 am facut cursurile in sediul din Stefan cel Mare deoarece cel nou nu era terminat... pe tot parcursul anului cei care s-au zbatut pentru finalizarea noului sediu, cei care zilnic erau pe santier au fost dl Niculescu si Dl Andronic.
Mi se pare aberant ce face acum acest domn.... Tompea, si ca are castig de cauza pe criterii politice. In iulie 2009 trebuia sa sustin lucrarea de disertatie (din anumite motive nu am reusit); dupa, a izbucnit scandalul care a avut ca rezultate evacuarea dlui Niculescu, Andronic,si a celor care ii sustineau. Nu am nimic personal cu nimeni, nici cu profesorii de la Economie care au ramas in institutia condusa de dl. Tompea ... sunt de inteles, o perioada foarte grea, in care nut-i permiti sa-ti pierzi locul de munca. Insa, refuz sa dau disertatia pana la clarificarea problemei si pana la revenirea Domnilor Niculescu si Andronic... pentru ca sunt convinsa ca se va face dreptate si vor reveni.

Pana atunci RUSINE TOMPEA.....
cora3@yahoo.com a scris:

Rector este prof Niculescu.Tompea este un excroc care jecmaneste si manipuleaza studentii cu acte false

Nici o persoana nu mai poate ocupa o functie de conducere sau administrare dupa implinirea varstei de pensionare 65 de ani ,deci domnul Niculescu ar trebui sa se bucure de pensie si de nepoti.
tompea este un escroc....atentie mare la acest falsificator care se pretinde a fi rector....totul este construit pe FALS si pe filiere politice....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Univ petre andrei iasi olgutamadalina olgutamadalina Buna ziua! Sunt studenta la univ petre andrei din iasi, facultatea de asistenta sociala. Anul acesta universitatea nu apare in HG 749/2009 ca fiind ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taxei de stocare perceputa de facultati Bratila Bratila Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti daca este legala perceperea taxei de stocare pentru diploma de licenta si a foii matricole? (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)