avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand pot intra in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand pot intra in concediu crestere copil

Buna ziua. Am un copil nascut pe 4 aprilie2015 si acum sunt gravida si o sa nasc pe 7 iunie 2017. Pot renunta ta stimulentu de insertie? PE CE DATA POT INTRA IN CONCEDIU DE CRESTERE COPIL PT CEL DE-AL DOILEA COPIL?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cand pot sa ma intorc la serviciu vilceanuroxana vilceanuroxana Buna ziua Am si eu o intrebare sunt in concediu de crestere copil acesta sa nascut pe 4 aprilie 2015 iar acum sunt gravida si trebuie sa nasc pe 7 iunie 2017 ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie in timpul cic nr 2 AlinaStefanuca AlinaStefanuca Buna ziua am nascut anul trecut in iulie si in iunie anul acesta ma voi intoarce la birou pt a beneficia de suplimentul de insertie. Am aflat ca sunt iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil fara întoarcere la servici Ioanamariasud Ioanamariasud Buna ziua, fiti amabili, va rog. As vrea sa stiu cat va fi cuantumul indemnizatiei pentru cel de-al doilea copil in cazul in care nu m-aș mai intoarce la ... (vezi toată discuția)