avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa timbru mediu

In anul 2014 am cumparat un autoturism second-hand in romania ( fiind inmatriculat in romania din 2005) iar la reinmatriculare pe numele meu, am fost obligat sa platesc o suma de aprox 900 de euro cu titlu de "taxa timbru mediu". Exista posibilitatea recuperarii acestei taxe, autoturismul neavand provenienta din alt stat membru UE?

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Roland Mindrila Roland Mindrila Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Daca aveti pronuntari sub incidenta LEGII 9/2013 PRIVIND TIMBRUL DE MEDIU va rog sa ne ... (vezi toată discuția)
Tva masini second hand avram teodora avram teodora Tare as vrea sa stiu daca pentru o masina second hand cumparata din EU, va trebui sa achitam 19%, reprezentand tva - inainte sau dupa inmatricularea in RO. ... (vezi toată discuția)