avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Legea Loi macron pentru Franta
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Legea Loi macron pentru Franta

Buna. Stie cineva cateva informatii despre legea asta? Daca imi fac PFA, angajatorul mai trebuie sa achite 10 euro / ora pentru mine, daca ma aflu cu tirul in Franta?

Problema este urgenta. As aprecia orice raspuns lamuritor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 21:53, 18 Ianuarie 2017
Consultați aici:
[ link extern ]
Suuuuper. As avea inca o intrebare. am tot cautat pe forum, dar nu gasesc articolul ce ma intereseaza. Am cumparat o masina de la o firma din romania, care a cumparat- o direct de la reprezentanta Volkswagen. Am promovat o actiune pt recuperarea timbrului de mediu, dar instanta imi cere acte de provenienta din strainatate. nimeni nu are asa ceva. Ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare auto nirolf75 nirolf75 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un Mitsubishi L200, PickUp, din 2007, motor 2500 cm³ (Putere 140 CP / 103 kW), euro 4, inmatriculat in Romania. As ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu hmarinescu hmarinescu Am incercat sa aflu amanunte despre acest NOU timbru de mediu, dar nu am reusit sa gasesc ceea ce ma intereseaza, respectiv , daca trebuie sa platesc acest ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu pentru masina inmatriculata in septembrie 2007 ionutiasi ionutiasi Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa achizitionez o masina din alt judet care a fost prima data inmatriculata in RO in luna sept. ... (vezi toată discuția)