avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut buletin in Germania si sunt in divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut buletin in Germania si sunt in divort

Buna seara , va contactez in legatura cu o problema.
Locuiesc in germania si am un loc de munca aici de mai bine de 6 luni ...
De curand mi am pierdut toate actele intr un supermarket ... stiu ca trebuie sa ma duc la consulat sa solicit un titlu de calatorie ... dar problema mea este ca eu ma aflu in divort cu fostul meu sot si nu mai am certificatul de casatorie si divortul inca nu s a terminat... eu am urgent nevoie de buletin pentru locul unde muncesc... va rog daca imi puteti spune cum se procedeaza in situatia asta . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:41, 21 Ianuarie 2017
Imputerniciti pe cineva din tara care sa va solicite certificatul de casatorie. Apoi faceti o alta imputernicire la ambasada pentru buletin.
Daca dosarul de divort este inca pe fond... eu as putea sa imputernicesc pe cineva din tara sa il solicite si dupa cu toate documentele sa ma duc la consulatul romanesc in germania si ei ar putea sa mi elibereze un nou buletin ? Multumesc pentru raspuns
Buletinul nu il puteti lua din Germania. Doar prin imputernicit, care sa faca toate demersurile necesare in Romania in sensul ca dvs. sa-i trimiteti documentele iar el sa se prezinte la serv. de evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere carte de identitate din germania crisan_ema85@yahoo.com crisan_ema85@yahoo.com Castorita cu un cetatean german doresc sa imi schimb buletinul in urma schimbarii numelui.Cum se poate face asta aici in Germania si ce acte imi sunt necesare. (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Black3yes Black3yes Buna! Sper ca ma poate ajuta cineva pentru ca am cateva intrebari si la consulatul roman nu primesc raspuns. Locuiesc de 10 ani in Germania, am fost aici ... (vezi toată discuția)