Domnul nu isi asuma nici verbal nici fizic capacitatea si dorinta de a se implica prin al duce pe copil la medic
Atunci nu cred ca trebuie sa va faceti problem ca ar cere resedinta copilului la el.
exemplu azi vara dupa o luna de vacant petrecuta cu tatal. copilul meu a fost adus in convulsii de catre domnul in fata spitalului unde a refuzat sa vina la urgente si sa isi asume responsabilitatea
Copii se imbolnavesc, eu ca parinte pot sa ii feresc de anumite pericole, nu insa de toate. Este in umila mea opinie exagerat sa cereti fostului partener sa-si assume responsabilitatea pentru orice sughit al copilului.
Am un baietel si mi s-a intamplat sa ajung cu el in brate la urgente, ba pentru una, ba pentru alta. Si ghiciti ce, acolo erau mai multi copii cu si mai multi parinti. Ne face asta parinti rai? Da, daca am ajuns cu el la urgente pentru ca nu l-am hranit sau maltratat, ce ati spus dumneavoastra, nu pare sa intre la categoria neglijenta.
Tatal copilului sta in mediu rural iar eu in mediu urban
hainele cu care vine si tinuta este mereu murdara si neglijenta,
exact ce copil de varsta lui aflat la tara stiti sa vina cu hainele curate?
Ati primit un sfat foarte pertinent, insistati mai mult cu psihologul...care e opinia acestuia?