avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere in dosarul de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere in dosarul de divort

Buna ziua, sunt in divort cu soția am avut un termen de împăcare , aceasta având mai multe manifestări violente în această perioadă fara de mine și de copii. Am transmis asta avocatului dar îmi zice că nu mai poate sa depună la dosar aceste aspecte este adevărat? Azi am avut termen, ieri mi-a zis sa ma prezint la ora 9 la tribunal iar azi ma suna la ora 8:30 că se judecă procesul ... Am impresia că nu îl interesează ..
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:23, 23 Ianuarie 2017
Buna ziua domnule!
Se pare ca aveți de infruntat nu numai violenta soției dar si nepasarea (sau reaua credință a avocatului dvs.).
Am avut si eu cam aceleași probleme ca si dvs si sfatul meu este sa incercati pe cat posibil sa evitați confruntarile fizice mai ales ca "doamna" are tendința de autoranire.
E destul de greu de probat in Instanță ca nu dvs i-ati făcut rău ci ea singură, mai ales că avocatul dvs. NU va reprezintă interesele.
Reziliați contractul cu acesta, angajați un alt avocat care sa vă reprezinte cu adevarat.
Știu ca e destul de greu, dar cand fosta devine violentă, pur si simplu plecati din calea ei. Si daca va continua, cautati sa aveti martori adulti (nu copiii).
E cea mai la indemana acuzație a "doamnelor" in cazul divortului si, din pacate, majoritatea sunt crezute. Nu spun că nu sunt și animale care isi lovesc partenera de viață dar in cazuri ca al dvs (si al meu) acestea duc la limita extrema provocarea.
Daca nu răspundeți niciodata cum se așteaptă ea si avocatul, pana la urmă se va potoli!
Toate cele bune si multa baftă!
Ce ati scirs aici, puteti depune si la instanta, cu titlu de raspuns la intampinare sau, concluzii scrise,in functie de stadiul procesului,daca nu aveti certificate medico-legale, solicitati audierea martorilor dvs.dar, atentie!toate cererile trebuie facute in cadrul si cu respectarea termenelor procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - acuzatii false de lovire cornycorny cornycorny Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de ... (vezi toată discuția)
Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Certificat inml 3 - 5 zile ingrijire medicala MihaiD81 MihaiD81 Buna ziua, Am avut cu sotia o neintelegere, ea ma lovit pe mine cu piciorul in coapsa si m,am invenetit si din reactia mea sa nu ma loveasca iar am prinso de ... (vezi toată discuția)