Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la domiciliul personal in primul si al treilea weekend din luna sambata sau duminica . In luna ianuarie 2017 au intervenit discutii intre mine si mama , ea considerand primul weekend duminica 01.01.2017iar eu primul weekend complet 07-08 01.2017,iar de aici s-a ajuns la situatia ca nu mi-am putut vedea copilul in aceasta luna .Urmand sa vina weekendul 21-22 al acestei luni si nu stiu cum sa procedez va rog sa ma ajutati. Daca in weekendul de drept mama nu-mi da copilul spunand ca este bolnav , am dreptul legal de a solicita un alt weekend din aceiasi luna?In speranta ca voi primi un raspuns rapid, va multumesc !
M-am oferit sa duc fetita la medic insa am fost refuzat .Cu mama nu se poate discuta amiabil, de accea nu stiu cum sa procedez acest weekend 21-22- ianuarie pentru ca nu am cazut de acord cu mama in privinta primului weekend al acestei luni .Sustine ca primul weekend a sost duminica de 01.01.2017.iar eu consider ca primul weekend al lunii a fost 07-08.2017. Va multumesc !