avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept vizita minori.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept vizita minori.

Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la domiciliul personal in primul si al treilea weekend din luna sambata sau duminica . In luna ianuarie 2017 au intervenit discutii intre mine si mama , ea considerand primul weekend duminica 01.01.2017iar eu primul weekend complet 07-08 01.2017,iar de aici s-a ajuns la situatia ca nu mi-am putut vedea copilul in aceasta luna .Urmand sa vina weekendul 21-22 al acestei luni si nu stiu cum sa procedez va rog sa ma ajutati. Daca in weekendul de drept mama nu-mi da copilul spunand ca este bolnav , am dreptul legal de a solicita un alt weekend din aceiasi luna?In speranta ca voi primi un raspuns rapid, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: un roman , utilizator 16:39, 19 Ianuarie 2017
M-am oferit sa duc fetita la medic insa am fost refuzat .Cu mama nu se poate discuta amiabil, de accea nu stiu cum sa procedez acest weekend 21-22- ianuarie pentru ca nu am cazut de acord cu mama in privinta primului weekend al acestei luni .Sustine ca primul weekend a sost duminica de 01.01.2017.iar eu consider ca primul weekend al lunii a fost 07-08.2017. Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor de catre tata Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Sotul meu a divortat in 2007. Hotararea de divort cuprinde doar faptul ca trebuie sa plateasca pensie alimentara, dar nimic despre drepturile de ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor Daniela988 Daniela988 Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si ... (vezi toată discuția)