avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... adeverinta fiscala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

adeverinta fiscala

Buna ziua

catre cine sa ma adresez pentru eliberare adeverinta sau certificat in care sa scrie ca un pensionar nu are alte venituri inafara de pensie fiind necesara la tribunal
multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei adeverinte din partea lichidatorului judiciar al fostei intreprinderi in care am fost angajata in perioada 1973-1984 Nicula Stefana Nicula Stefana Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru clarificarea urmatoarei situatii: In data de 31.10.2007 am chemat in instanta lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu coasigurat daca detin un teren? ladyana ladyana Buna ziua, Detin teren , dar acesta nu este lucrat...e parloaga...Pot sa fiu coasigurata?nu am nici un venit... Multumesc.. (vezi toată discuția)
Subventie la caldura chance1 chance1 Buna ziua! Mama mea este pensionara. Pentru acordarea ajutorului la caldura mai are nevoie inafara de cuponul de pensie si de vreo adeverinta fiscala de la ... (vezi toată discuția)