avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie la caldura

Buna ziua! Mama mea este pensionara. Pentru acordarea ajutorului la caldura mai are nevoie inafara de cuponul de pensie si de vreo adeverinta fiscala de la Administratia Fiscala , prin care sa ateste ca nu mai are si alte venituri? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 10:04, 17 Octombrie 2011
In principiu, nu,, dar se poate sa i se ceara in acest sens o declaratie pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie la caldura chance1 chance1 Ma scuzati, dar nu stiu la ce categorie sa pun aceasta intrebare. Mama mea este pensionara. Pentru obtinerea subventiei la caldura are nevoie doar de cuponul ... (vezi toată discuția)
Retete compensate cu 90%, declaratie pe propria raspundere Cosmi7 Cosmi7 De ce este necesară declaraţia pe propria raspundere la fiecare consultatie a pensionarului care o pensie de pâna la 700 lei/ luna, atâta timp cât ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)