MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 AlexIvanovici11	                   

Am primit o instiinatere de la parchet, in care zice \\"in conformitate cu art. 260 din Codul de procedura penala\\" mi-a fost inmanata cumunicarea ce ... (vezi toată discuția)
	                    AlexIvanovici11	                   

Am primit o instiinatere de la parchet, in care zice \\"in conformitate cu art. 260 din Codul de procedura penala\\" mi-a fost inmanata cumunicarea ce ... (vezi toată discuția)

pintiliii	                   

Astazi am primit o citatie la postul de politie de care apartin, si ca un cetatean corect si speriat m-am dus intr-un suflet la politie pentru a afla motivul ... (vezi toată discuția)
	                    pintiliii	                   

Astazi am primit o citatie la postul de politie de care apartin, si ca un cetatean corect si speriat m-am dus intr-un suflet la politie pentru a afla motivul ... (vezi toată discuția)

marinica71	                   

am primit o citatie de la politie in care scrie:\\"sesizare casa de pensii -art.244c.p\\"in calitate de martor.ce inseamna asta?multumesc!
 (vezi toată discuția)
	                    marinica71	                   

am primit o citatie de la politie in care scrie:\\"sesizare casa de pensii -art.244c.p\\"in calitate de martor.ce inseamna asta?multumesc!
 (vezi toată discuția)