avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata??

va rog sa-mi raspundeti la o intrebare? cum voi putea fi obligat sa intru in concediu fara plata ptr ca in acelasi timp sa efectuez ore suplimentare platibile in 2010? va putea sa prevada noua lege o astfel de aberatie???
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 21:08, 7 Septembrie 2009
La aceste intrebari, cele mai competente raspunsuri le pot da cei care au decis asta.
:D asa m-am gandit si eu... numai ca sunt asa de parte;)
personal tot n-am inteles cum voi putea fi obligat sa intru in concediu fara plata...
mai incerc...
1. Nu inteleg, cine v-a obligat sa intrati in concediu fara plata?
2. Dispozitia a venit verbal, in scris?
3. Cine v-a dat o asemenea dispozitie sa o si justifice din punct de vedere legal.
domnule kormi,

se pare ca noi suntem putinh depasiti de intrebarea dvs.
dl Poc, pardon Boc, poate sa va esplice prin lumina si intelepciunea lui.

1. nu va obliga nimeni la nimic. cu atat mai putin sa va semnati singurel o cerere de fara plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversie si vanzare actiuni fondul proprietatea lani lani Buna ziua,. sunt in posesia deciziei emise de ANRP referitoare la acordarea de despagubiri, decizie emisa in 8.12.2011. Mentionez ca inca nu am depus actele ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca mihaimares59 mihaimares59 Buna ziua. Sant nascut pe 4 oct 1959 .Lucrez din august 1980 pana in 2001 in grupa 1 de munca 100/100. si in continuare pana in 2009.in grupa deosebita.Din ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea efectuarii concediului de odihna in preaviz corina_alice corina_alice Buna ziua, O colega se afla in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare inaintea desfacerii CIM ca urmare a unei concedieri individuale. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)