avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

Buna, in luna decembrie a anului trecut s a pronuntat sentinta in procesul de divort inceput cu un an in urma. De la inceperea procesuluu eu nu am mai avut nici o legatura cu ea de nici un fel. Ea intre timp ramase insarcinata cu alt barbat, copilul fiind conceput inainte de pronuntarea divortului copilul se presupune ca este al meu.Acum fosta sotie a intentat un proces de tagada paternitate. In acest caz am nevoie de un avocat? Precizez ca eu sunt plecat din tara si nu ma pot prezenta la Proces. Pot sa fac o imputernicire mamei mele si sa ma reprezinte sa povesteasca ea cele intamplate si eu sa ma prezint doar in cazul in care se cere si testul adn? In cazul in care e neaparat un avocat acesti bani ii voi recupera la finalul procesului? O sa ma despagubeasca fosta pe baza facturilor?ce parere aveti este un procesc lung si greu avand in vedere ca si eu si ea vrem sa se termine repede?
Cel mai recent răspuns: vmire , utilizator 16:41, 23 Ianuarie 2017
Se va face testul ADN.
Cost 2700 lei.

Poate merge mama dvs. la proces dar ar fi bine sa fie făcută întâmpinarea de avocat.
Daca ex-nevasta recunoaste in instanta adulterul, nu-i nevoie de prezenta d-voastra. Daca nu, e nevoie de test adn, deci va trebui sa va prezentati pt. recoltare de probe. Nu mi-as face griji, dar... As manevra pe prima varianta, cea cu adulterul. E si mai rapida, asa cum doriti ambii si v-ar feri de surprize. Stiu, ne-ati spus ca n-ati avut nimic cu doamna, dar daca nu va mai amintiti?!
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
dogele, utilizator
Daca in urma testului adn se dovedeste ca nu sunt tatal, costurile (avocat, imputernicire, deplasari) imi vor fi restituite de catre ex sotie la finalul procesului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ... Alysa Alexandra Alysa Alexandra Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate-situatie delicata boboa09 boboa09 Buna, Situatia este in felul urmator : sunt mamica, si am pornit procesul de tagada paternitatii, deoarece tatal copilului este altul decat cel din ... (vezi toată discuția)
Tagada monica1989 monica1989 sarutmana...am fost casatorita si am divortat ,,,,in timpul divortului am ramas insarcinata cu altcineva si sa finalizat si divortul si cand am nascut in ... (vezi toată discuția)