Buna ziua! De curand, am mostenit o casa si am constatat ca in curtea imobilului exista o serie de anexe (care apar si pe planul cadastral), ridicate fara autorizatie de constructie pe care, de altfel, intentionez sa le demolez. Pot realiza acest lucru fara vreo autorizatie de demolare (pe care nu stiu cum as putea sa o obtin in atare conditii), astfel incat sa pot intra in deplina legalitate? Risc vreo sanctiune, in conditiile in care nu eu am ridicat acele anexe? Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Anexele respective nu sunt mentionate in niciun act, nu sunt intabulate, au fost figurate pe planul cadastral deoarece exista in curte, dar nu au facut obiectul intabularii. Sa inteleg ca in atare conditii le pot demola linistit si, ulterior, sa ridic o alta constructie in acea zona, bineinteles, cu autorizatie de construire? Multumesc!
Construire garaj
myagh86
Buna ziua,doresc sa construiesc un garaj pe amplasamentul unei anexe(locuiesc la curte si sunt singur in curte).Acea anexa are rol de magazie si este in planul ... (vezi toată discuția)