avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare CUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare CUI

Am urmatoarea situatie :
1. un contract incheiat cu o societate avand un J din 2010 siun CUI 1(CIF) tot din 2010 (din ce rezulta pe mfinante.ro si pe Recom); stampila pe contract contine J-ul si CUI-ul 1;
2. un contract incheiat cu aceeasi societate, acelasi J, alt CUI 2 (CIF) radiata in 2015; stampila pe contract contine J-ul si CUI-ul 2;

Societatea nu apare ca fiind lichidata decat pe mfinante.ro unde la rubrica J-ului nu apare nimic insa apare CUI-ul 2.Adresele sunt diferite insa in acelasi oras. Pe Recom nu apare sa fi existat o societate cu exact acelasi nume sau cu alt nume dar cu CUI-ul 2.

Intrebare: este posibil sa se schimbe doar CUI-ul? Din cate stiu, nu, fiind unic la nivel national. Contractul cu CUI-ul 2 este inca in vigoare si se factureaza lunar sume mari de catre aceasta societate.

Daca nu, are cineva idee ce s-ar fi putut intampla? Exceptie facand o manarie de-a societatii respective ...

Alte discuții în legătură

Acelasi j, doua cui-uri societate P.Alex P.Alex Buna ziua, Am fost asociata pe o firma, care apare pe mfinante.gov.ro cu aceleasi date (nume, J, adresa) dar este in acest moment listata cu doua CUI-uri ... (vezi toată discuția)
Asociatie civila de proprietari taie taie Buna ziua, Asociatia civila de proprietari are atribuit un cod fiscal? Pe chitanta de intretinere este trecut CIF -UL si am verificat la mfinante.ro acest ... (vezi toată discuția)
Pfa norma fixa de venit - neplatitor de tva - cod de identificare fiscala??? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA. Astazi am fost sa ma inregistrez in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)