avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca / colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca / colaborare

Buna seara , am si eu o intrebare.Cum as putea sa fac sa ma angajez in Bucuresti, deoarece sunt student si am gasit un post pe domeniul(dupa cateva luni pot lucra de acasa) si mi-ar prinde bine niste experienta, dar ma cam incurca un proiect facut cu Fonduri Europene care imi este specificat in el ca nu am voie sa ma angajez decat in cel mai apropiat Oras sau pe o raza de 50 de Km si nu stiu ce sa fac ca sa nu apar la fisc sau la fortele de munca ca lucrez in alta parte.Cum ati zice sa procedez?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2017
Soryyy69, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Neplata cass si cas de catre angajator pe perioada concediului medical noemi r noemi r Buna ziua, Imi cer scuze daca intrebarea mea se repeta dar nu am reusit sa gasesc o intrebare asemanatoare aici pe forum. Sunt angajata la o institutie ... (vezi toată discuția)
Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)