avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la intimitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la intimitate

buna sa dori sa va prezin pe scurt cazul meu si as dori sa ma indrumati pentru a efecua pasii coreti.cazu meu locuiesc la casa si pe strada mea visavi un{ tovaras }vecinde ceva timp si_a montat nu una ci 3 camere video care filmeaza non stop.una e pe coltul casei in stada siare raza de actiune domeniul public si portile a 3_4 vecini ,cea de a 2a este montata in casa pe geam cu directia to spre strada ma exact poarta si proprietatea mea ,iar cea de a 3 ala treasina casei mascat la fel prinzan unghiul si trada cealalta fiind situata in colt casa lui.nu are nici un afis gen zona supavegheata video .de autorizatii nu incape in discutii .el nu isi supravegheaza proprietatea ci si domeniul puplic si proprietatile altora.intrbarea mea este ce si cui trebuie sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:26, 24 Ianuarie 2017
Va adresati politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere Costel Badea Costel Badea Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video imobil, in exterior cris2d2 cris2d2 Buna ziua. As dori sa imi montez un sistem de supraveghere de exterior, format din doua camere video, una montata pe peretele dinspre strada al casei, cealalta ... (vezi toată discuția)