avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz de incredere sau inselatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz de incredere sau inselatorie

am fost angajata la o firma ,cu conditia ca ma gireaza sa-mi cumpar apartament .Am inceput sa cau si in iulie am inchheiat un Ante contract cu o firma imibiliara.Discutand cu presedintele firmei ,acesta a achizitionat el ap,spunand ca nu voi avea cu ce sa traiesc daca platesc rate la banca -el platind diferenta dinte costul ap si avansul platiti de mine.De fata cu colegii mei a spus ca daca raman in firma max 3 ani mi-l revinde cu aceeasi suma ,ca nu face specula cu apartamentul si nu se imbogateste.Dupa c e4 ani nu a mai vrut sa discute despre revanzare ,mi-am dat demisia .M-a dat in judecata pentru evacuare ,aducand ca document in instanta un Contract de Comodat,care nu aminteste nicaieri numele meu,dar el spune in instanta ca pe baza lui locuiesc in apartament si ca e anexa la CIM incheiat >CIM a fost incheiat in martie ,ap a fost cumparat in iulie NU apare nicaieri in CIM ,precezata ca anexa acest Contract de Comodat ,sau orice alta specificatie privind locuinta de serviciu sau dreptul de a locui in apartament pe perioada angajarii .Acum mi-a venit sentinta de evacuare >Nimeni nu a sesizat(avocatul meu sau completul de judecata ) lipsa numelui meu sau lipsa perecizarilor din CIM referitoare la locuinta de serviciu .Ce mai pot sa fac pentru a demonstra ca nu -si respectat cuvantul ,ca m-a inselat cu aceasta promisiune pentru a presta servicii catre firma lui ,si ca documentele depuse sunt generale nu particularizate la mine ,
Cum pot sa reactionez la Sentinta d eevacuare ,recursul facut de mine are termen de judecare in 1,10,09
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 09:15, 9 Septembrie 2009
el este cel ce a semnat contractul de vanzare -cumparare,contractul de comodat ,este facut in momentul in care a inceput procesul
aici nu apare numele meu ,este facut intre el si un alt coleg care reprezinta firma .iar 3 luni dupa data de inregistrare a acestui contract de comodat ,el mi-a faut o procuraprin care"sunt abilitata sa locuiesc pe termen nelimitat "fara sa se faca vb niciunde in acest document despre legatura "sa locuiesti "cu "numai cat lucrezi la mine"
nicaieri in documente nu apare o notificare referitoare la faptul ca locuiesc numai cat lucrez asa cum prezinta acum lucrurile deci Mintim din plin ca nu ne doare ......
Da, dar aceste ultime precizari nu schimba datele problemei astfel incat sa aveti mai multe sanse de a dovedi alta stare de fapt decat rezulta din inscrisurile autentice, asa cum v-am spus in mesajul anterior. ;)
Ati mai putea introduce o actiune in declararea simulatiei (simulatie prin interpunere de persoane) si sa cereti instantei obligarea cumparatorului din act la incheierea contractulkui de v/c cu dumneavoastra, iar pentru lipsa actului secret sa invocati imposibilitatea incheierii unui astfel de inscris prin prisma pozitiei de subordonare pe care o aveati la acea data. Va fi greu, dar nu imposibil. Antecontractul incheiat, daca il mai aveti, completat cu declaratiile martorilor, va poate fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiuni facute de angajator la angajare=evacuare cu copii in strada isokonsulting isokonsulting buna ziua , in martie 2003 am fost chemata ,la Bucuresti ,din provincie , sa lucrez in firma sa ,de un angajator ,obiectivele mele fiind sa aiba toate ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu evacuarea de catre mama mea Razvan_Shulea Razvan_Shulea Buna seara! pe scurt: In 2001 am divortat. In acelasi an am cumparat un alt apartament, dar pt ca eram in proces de divort, actele au fost facute pe numele ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa emita ordin de deplasare pentru a evita plata diurnei Lucian_Dorna Lucian_Dorna Am lucrat in Spania 4 luni la sediul unei firme spaniole care are si filiala in Romania, cu contract de munca inregistrat pe acea firma romaneasca. Aceasta ... (vezi toată discuția)