Dan179 
	    	Utilizator

Dan179 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 bbyRo	                   

Fata de cele expuse va condamna inculpatul ......    ...... la 2 luni inchisoare in conditiile art. 64 lit.a teza a II-a si b-71 cod penal,in baz art.81 C.p. ... (vezi toată discuția)
	                    bbyRo	                   

Fata de cele expuse va condamna inculpatul ......    ...... la 2 luni inchisoare in conditiile art. 64 lit.a teza a II-a si b-71 cod penal,in baz art.81 C.p. ... (vezi toată discuția)

pop_iuliana_j	                   

Buna
Am o mare nelamurire, si, desi am cautat informatii peste tot, nimeni nu m-a ajutat. Fratele meu a fost condamnat in 15 mai 2006 la 10 luni cu ... (vezi toată discuția)
	                    pop_iuliana_j	                   

Buna
Am o mare nelamurire, si, desi am cautat informatii peste tot, nimeni nu m-a ajutat. Fratele meu a fost condamnat in 15 mai 2006 la 10 luni cu ... (vezi toată discuția)

syberia_sims	                   

Buna ziua,
Un prieten de-al meu a avut accident aseara.
Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)
	                    syberia_sims	                   

Buna ziua,
Un prieten de-al meu a avut accident aseara.
Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)